Mostbet Registration

Registrering

For å begynne å spille, registrer du en konto på siden. Uten en konto vil de fleste funksjoner ikke være tilgjengelige for deg. Alle voksne spillere blir akseptert for registrering. For å opprette en konto, trenger du bare å følge noen få enkle trinn:

Klikk på “Liste” -knappen;Velg å registrere seg på telefon, e -postadresse eller sosiale medier;Skriv inn personlig informasjon og kontaktinformasjon innen alle felt tomme;Velg hvilken type bonus du vil motta;Aktiver kampanjekoden og fullfør registreringen.

Da kan du oppgi kontoen din og begynne å spille. For å starte, kan det hende du må gjøre et innskudd. Du kan gjøre det gjennom kassererens bord.

Mostbet

Tast inn

Den første autorisasjonen etter å ha opprettet en konto vil oppstå automatisk. Du vil umiddelbart oppgi kontoen din, du vil kunne sette inn penger på kontoen din og begynne å satse. I fremtiden må du legge inn manuelt for å gjøre dette. For å gjøre dette, må du:

Besøk nettstedets nettsted;Klikk på “Enter” -knappen;Skriv inn e -post eller telefonnummer og passord;Autorisert.

Du kan bruke påloggingsminnet og passordfunksjonene slik at du ikke trenger å legge inn disse dataene i fremtiden. Hvis du glemmer eller mister et passord, aktiverer du passordgjenoppretting. Ikke returner kontoen din. Dette er ikke tillatt i henhold til reglene.

Promo code Mostbet:
topbonus2022

Bonus:
200 %

Bekreftelse

Verifiseringsprosedyren til de fleste norske er ikke obligatorisk, men du kan bestå den på dine egne ønsker eller på forespørsel fra sikkerhetstjenester. I det andre tilfellet kan administrasjon kreve at du bekrefter personlig informasjon og kontaktinformasjon når du prøver å ta ut penger. Inntil bekreftelsen kan alle betalingstransaksjoner på kontoen frosne.

For å gi bekreftelse må du:

Fyll ut profilen din. Åpne et privat kabinett og åpne delen av personlig informasjon. Her skriver du inn personlig informasjon om deg selv, bekreft telefonnummeret og e -posten;

Send dokumentet. Send skanning eller fotografisk ID -kortet ditt til en sikkerhets -e -postadresse. Forsikre deg om at alle inskripsjoner er tydelig synlige på bildet, og at det ikke er noen deler av det frakoblede dokumentet.

Verifisering krever i gjennomsnitt 1 til 3 dager. Etter å ha blitt vedtatt, vil hver begrensning som kan ha blitt slitt blitt slettet fra kontoen din. Du vil kunne ta ut penger, sende til grensene som er satt av reglene på nettstedet.

The post Mostbet Registration first appeared on Casino Sevens.

Author: Aiden Brooks